Wie is Juridisch.nl?

Juridisch.nl is opgericht door Rudy Spelt en Boudewijn Asberg. Rudy en Boudewijn hebben jarenlang gewerkt als respectievelijk advocaat en informatiekundige. Hun kennis en ervaring hebben zij in 2009 gebundeld met als resultaat het succesvolle platform Juridisch.nl. Beiden zijn meewerkend eigenaar van Juridisch.nl. Voor die zaken waar Rudy en Boudewijn geen verstand van hebben (en dat is teveel om op te noemen) kopen zij diensten in. Hierbij kunt u denken aan it-specialisten, technici, designers, online-marketeers, juristen, tekstschrijvers, redacteuren, call centers, enzovoort.

Hoe werkt Juridisch.nl?

Op het online platform vindt u binnen een paar klikken relevante informatie over vrijwel ieder juridisch onderwerp. In begrijpelijke taal, geen poespas. Per onderwerp biedt ons platform een breed scala aan oplossingen. Per oplossing krijgt u antwoord op vragen zoals “Hoe werkt het?” en - niet geheel onbelangrijk - “Wat kost het?”. Staat uw probleem er niet bij? Geen nood. Leg uw situatie aan ons voor en wij helpen u gratis verder. We bieden vele contactmogelijkheden, en dat 24-7. Juridisch.nl biedt zelf geen juridische diensten aan. Onze doelstelling is om u razendsnel in contact te brengen met de juiste advocaat. Onze doorverwijzing is geheel vrijblijvend.

Voor wie is Juridisch.nl bedoeld?

Juridisch.nl is gericht op particulieren, bedrijven en zzp-ers die op zoek zijn naar juridische hulp. Of het nu gaat om juridisch advies, contracten, een procedure bij de rechter of mediation. Iedereen die op zoek is naar een advocaat of een mediator kan bij Juridisch.nl terecht.

Betrouwbaar en onafhankelijk

Juridisch.nl werkt 100% onafhankelijk. De advocaten worden geselecteerd op basis van uw specifieke wensen en zoekcriteria. De programmatuur van Juridisch.nl is ontwikkeld conform de laatste standaarden en er is rekening gehouden met beveiliging, flexibiliteit, systeem intelligentie en performance. Juridisch.nl is gevalideerd door COMODO en beschikt over een beveiligde HTTPS-