E
Eduard
Zwolle

Snelle reactie en actie

Snel en juist doorverwezen.
M
M.
Hoofddorp

Geweldige ervaring gehad met JNN

Er werd goed naar mijn verhaal geluisterd en men had gelijk gezorgd dat ik doorverwezen werd naar de juiste Advocaten kantoor in mijn buurt. Hiervoor wil ik de heer Rudi Spelt van harte bedanken! Het doorverwezen Advocaten kantoor Willemse en van Poorten advocaten, is een geweldige advocaten kantoor met heel veel kennis en ervaringen en waarbij ik hartstikke blij mee bent. Ze hebben mij dezelfde dag nog bijgestaan en dat waardeer ik tenzeerste. Een ieder die zich in welke juridische strijd gewikkeld raakt, raad ik hun aan om contact te zoeken met JNN. Nogmaals bedankt de heer Rudi Spelt.
F
Frans
Amsterdam

Goede en snelle service

Het was een zeer positive ervaring, met snelle en accurate reacties.
R
Roderik
Leiden

Erg prettig en zeer informatief

Mw El Fadili heeft mij erg prettig geholpen. Vriendelijk, duidelijk en zeer betrokken. Zij heeft mij erop gewezen dat ik veel sterker sta dan ik verwacht had.
R
Robert
Luxembourg

zeer efficiënte service die naar klanten luistert

de contactpersoon aan de telefoon was erg vriendelijk en attent, en stelde tegelijkertijd vragen ter verduidelijking en/of details. Ze stelde onmiddellijk een oplossing voor en nam de nodige stappen om ons in contact te brengen met een advocatenkantoor.
h
hakan
rotterdam

goed

goed
r
richard nijhout
Amsterdam

Geweldig advies , heel professionneel. Absoluut aanrader .

In 1 minute naa bellen tewoord gestaan. In 20 minuten had ik het nodige advies en 1 uur later een afspraak kunnen maken met advocaat. War kan het toch makelijk zijn ! Had in de dagen tervoren uren gezocht op het internet naar advocaat. Nee meneer , wij nemen geen nieuwe cases meer , bellen U terug (niet natuurlijk). Niemand kan U tewoord staan , gaarne terug bellen enz. Wat een uitkomst om JNN te hebben gevonden en.....kosteloos. Bravo JNN
N
Ninoschka
Hoogvliet

Goed

Kon me verhaal kwijt en ze hebben me gekoppeld met een advocaat die goed bij mijn situatie past. Heel vriendelijk en behulpzaam.
B
Bas Venderbos
Spijkenisse

Zeer goed

Ze was zeer vriendelijk en nam ook de tijd. Fijne ervaring
Z
Zaide
Amsterdam

Top

Vriendelijk, zeer snel en goed
M
Miranda Soeter
Zwijndrecht

Super! Echt het idee dat er geluisterd werd naar me

Meneer luisterde gewoon naar me en sprak in normaal Nederlands! Heel fijn!
C
Ciska
Blaricum

Ontzettend goed

Lief meevoelend

Hulp nodig bij jouw rechtszaak?

Wij staan voor je klaar!

Onze juristen geven je direct een inschatting van jouw zaak. We helpen je bij het vinden van de juiste advocaat voor jouw probleem!
  • Gratis intakegesprek

  • Gespecialiseerde advocaten in verschillende rechtsgebieden

  • We werken landelijk

  • Snelle service