Marc Haaijer - Advocaat

Arbeidsrecht advocaat

mr. Marc Haaijer

Ariëns Advocaten Amersfoort

Meer dan 20 jaar ervaring

Werkzaam in provincie Utrecht

Geverifieerd

Over Marc Haaijer

Marc staat bekend om zijn communicatiestijl, die recht door zee, transparant en helder is, en hij is resultaatgericht. Hij heeft een snelle manier om hoofdzaken van bijzaken te scheiden, zodat je snel inzicht krijgt in de situatie. In 1995 studeerde hij af aan de Universiteit van Groningen, met als afstudeerrichting Nederlands recht en specialisatie in ondernemingsrecht en sociaaleconomisch recht. Na zijn afstuderen heeft Marc vijf jaar als advocaat gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor, waar hij zich voornamelijk bezighield met arbeidsrecht, ondernemingsrecht en contractenrecht. In 2001 maakte hij de overstap naar het bedrijfsleven en werkte als advocaat bij een zorgverzekeraar, waar hij verantwoordelijk was voor arbeidsrecht en ondernemingsrecht binnen de organisatie. In die periode was hij ook juridisch adviseur van de Raad van Bestuur en begeleidde hij verschillende fusies en overnames. In 2012 startte Marc zijn eigen advocatenkantoor, dat een jaar later werd samengevoegd met Labor Advocaten. Sinds 2021 maakt hij deel uit van Ariëns Advocaten. Marc heeft uitgebreide kennis van arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Hij adviseert en begeleidt werkgevers en werknemers al meer dan 20 jaar bij ontslagzaken, (non-)concurrentie- en relatiebedingen, statutair bestuurders, flexibele arbeidsverhoudingen en non-actiefstellingen. Hij heeft veel ervaring in het uitvoeren van reorganisaties, collectief ontslag en overnameprocessen.

Mogelijkheden

  • Kosteloos kennismakingsgesprek op kantoor

Werkgebied

  • Amersfoort

  • Utrecht

Ook werkzaam in omliggende plaatsen

Lidmaatschappen

Bel voor een gratis adviesgesprek

maandag t/m vrijdag
09:00 tot 19:00

Reviews

Ariëns Advocaten Amersfoort

B
De heer B
VOORTHUIZEN

Fijne advocaat

Ik vond het fijn dat de advocaat snel reageerde. Ook gaf hij inhoudelijk goede informatie.

B
De heer B
ZWOLLE

Fijne advocaat

Ik ben erg goed geholpen door de advocaat. Alles is naar wens verlopen!

V
Mevrouw V
VEENENDAAL

Ariëns Advocaten Amersfoort

Hele fijne advocaat die mij goed heeft geholpen. Advocaat is heel kundig en wilde alles tot in detail goed uitzoeken. Advocaat werkt ook erg persoonlijk.

Hulp nodig bij jouw rechtszaak?

Wij staan voor je klaar!

Onze juristen geven je direct een inschatting van jouw zaak. We helpen je bij het vinden van de juiste advocaat voor jouw probleem!
  • Gratis intakegesprek

  • Gespecialiseerde advocaten in verschillende rechtsgebieden

  • We werken landelijk

  • Snelle service